Džiovintos jūros daržovės HOKKAIDO KOMBU (40g)
„Clearspring“ džiovintos jūros daržovės HOKKAIDO KOMBU. Ši jūros daržovė yra tvariai renkama vandenyse prie šiauriausios Japonijos prefektūros – Hokaido salos. Idealiai tinka naudoti gaminat veganišką „Dashi“ sultinį. Gaminat sultinį rekomenduojama jį pagardinti „Clearspring“ džiovintais šitakio grybais, kad sukurtumėte subalansuotą umami skonio pagrindą sriuboms, troškiniams ar padažams. Tinka veganams.
Be cukrų ir riebalų. Turi daug jodo. Jodas padeda palaikyti normalius: pažinimo funkciją, energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, odos būklę, skydliaukės hormonų gamybą ir normalią skydliaukės veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Naudojimas: 2 g jūros daržovių pamirkyti 1 litre šalto vandens apie 20-30 min. Tuomet lėtai užvirti ir leisti pavirti 5 min. Išimkite kombu iš sultinio ir išmeskite.
Perspėjimas: žmonės, kurie jautrūs jodui, turėtų pasikonsultuoti su gydytoju prieš vartojant jūros daržoves.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: džiovintos jūros daržovės kombu (lot. Laminaria japonica).
Sudėtyje gali būti žuvų, moliuskų ir (arba) vėžiagyvių pėdsakų.